Doktor kavganın dördüncü bir mücadeleye girmesine izin vermedi ve 170 kiloluk maç bitmişti.

Doktor kavganın dördüncü bir mücadeleye girmesine izin vermedi ve 170 kiloluk maç bitmişti.

2016’daki başarısız darbe girişiminden bu yana Erdoğan, cumhurbaşkanlığı yetkilerini artırdı ve ifade özgürlüğünü kısıtladı.

Sınır Tanımayan Gazetecilere göre, Türkiye şu anda dünyadaki en büyük gazeteci hapishanesi.

Üçüncü kuşak bir Türk-Alman olan 30 yaşındaki, Ramazan ayında akşam yemeği için oruç molası veren iftar için, geçtiğimiz ay Dolmabahçe Sarayı’nda Türk hükümdarın yanında oturmak üzere ortağı Gülse’ye katıldı.

Orta saha oyuncusu, geçen yıl Mayıs ayında Erdoğan’a Londra’daki bir toplantıda imzalı bir Arsenal forması sunduğunda tartışmalara neden oldu ve bu da milli takım yöneticisi Oliver Bierhoff’un sonuç olarak Dünya Kupası kadrosundan düşürülmesi gerektiğini önermesine yol açtı.

Erdoğan fotoğraflara poz vermeden önce törende konuşma yaparken görüntülendi

İstanbul’daki düğünde sıkı güvenlik altında bir Türk özel kuvvetler subayı gözlerini dikti

Özil (sol), geçtiğimiz ay Erdoğan (ortada) ile ilişkileri gelişirken yemek yedi

Özil, Mayıs 2018’de Erdoğan’a imzalı bir Arsenal forması vererek Almanya’da tartışmalara neden oldu

Özil, yaptığı açıklamada görüşmeyi savundu: ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çekmek siyasetle veya seçimlerle ilgili değildi, ailemin ülkesinin en yüksek makamına saygı duymamla ilgiliydi’ dedi. ‘İşim bir futbolcu ve politikacı değil ve toplantımız herhangi bir politikanın onaylanması değildi.’ 

30 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası’ndan sonra Die Mannschaft için 92 kapak kazandıktan sonra emekli oldu ve 2014’te Dünya Kupası başarısına imza attı. 

Özil, Alman Federasyonunda ırkçılığa saldırdı ve bu ilk tartışmanın ardından Almanya’nın sefil 2018 Dünya Kupası performansı için onu bir ‘günah keçisi’ yaptı.  

Özil ile manken ve oyuncu olan ortağı Gülşe, Cuma günkü düğünü öncesinde, kutlamaları kapsamında muhtaç çocuklara yardım etme sözü verdi.

Arsenal oyun kurucusu, misafirlerin düğününe hediye olarak neler getirmeyi bekleyebileceklerine dair bir açıklama yaptı.

Yaygın bir uygulama olduğu gibi, düğün müdavimleri gelin ve damat için güzel bir şeyler getirebilirdi, ancak Özil bunun yerine ayrıcalıklı konumunu daha büyük iyilik için kullanmayı seçti.

Özil ve eşi Gülşe, bu hafta evlenmeden önce büyük bağışlarda bulunacak

Sosyal medyaya taşınan Özil, ihtiyacı olanlara bağışta bulunmaları için davetlilerin kendisine ve Gülse’ye katılmaları çağrısında bulunduğu bir açıklama yaptı.

Profesyonel bir futbolcu olarak şanslı ve ayrıcalıklı bir konumdayım. Ancak yine de BigShoe ile üstleneceğimiz her iki gönlümüze yakın çok özel bir projeyi desteklemeye istekli ve yardım edebilecek herkesi davet ediyorum ” diye yazdı.

Amin ve ben ihtiyaç sahibi 1000 çocuğun ameliyat masraflarını karşılayacağız. Buna ek olarak, tüm dünyada daha birçok tedavi gerçekleştirilebilirse mutlu olurum ” dedi.

Özil daha sonra, hayır kurumunun amblemini oluşturan beyaz ‘BigShoe’ ile kendisi ve Gülse’nin bir resmini yayınladı.

  • Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arsenal futbol yıldızının EN İYİ ADAMI … ‘Bir sonraki adıma geçip çocuklara yardım etmek istiyoruz … Mesut Özil, Arsenal patronu Unai Emery’ye şunları söyledi:’ Yemin ederim – Sen … İçinde olduğunu sanmıyorum ‘: Eski Arsenal kaptanı …

23 bin hisse

Ajax’tan Donny van de Beek, geleceğini kulübe vermeyi reddetti ancak Hollanda’da mutlu olduğu konusunda ısrar etti.

Hem Manchester United hem de Tottenham’ın hedefi olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, Pazar gecesi UEFA Uluslar Ligi finalinde Hollanda’nın Portekiz’e 1-0 yenilmesinin ardından konuştu.   

Benim durumum, Ajax ile bir sözleşmem var ve gerçekten mutluyum, dedi.

Ajax’tan Donny van de Beek, kulüpte geleceğini taahhüt etmeyi reddetti ancak mutlu olduğu konusunda ısrar etti.

  • ABD’de yapılan Reggae Girlz! Jamaikalı kadın futbolu … AÇIKLANDI: Real Madrid, Pogba ya da … Everton defans oyuncusu Jonjoe Kenny, Schalke’ye kredi anlaşmasında katıldı … Atletico Madrid’in en iyi finansal teklifi …

bahsegel kayıt 621 paylaşım

“Gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz ama bununla ilgili hiçbir şey söyleyemem.”

Van De Beek, takım arkadaşı Matthijs de Ligt ile ilgili durum hakkında daha açık sözlüydü ve bu, savunmacının bu yaz ayrılıp ayrılmayacağından ziyade bir mesele gibi görünüyordu.

Onu uzun zamandır tanıyorum ve büyük bir kişiliği var, dedi. “O gerçekten iyi bir adam, gerçekten iyi bir oyuncu, her zaman ekstra antrenman yapan iyi bir profesyonel ve gerçekten iyi bir adam.”

Van De Beek, takım arkadaşı Matthijs de Ligt ile ilgili durumdan daha açık sözlü oldu

De Ligt’in ayrılıp ayrılamayacağı sorusuna Van De Beek, ‘Bilmiyorum. Birçok kulüp onu satın almak istiyor, bence öyle çünkü o iyi bir oyuncu ve şimdi kendisi için seçim yapmak zorunda, kendini iyi hissettiği yerde oraya gitmek zorunda. ‘

Hakim Ziyech ve Andre Onana, Erik Ten Hag’ın tarafı parçalanmaya hazır göründüğü için bir çıkışla bağlantılı diğer Ajax oyuncuları – tarafsız olanlar için üzücü bir gelişme, ancak Van De Beek’in felsefi olduğu bir şey.

Bunu çok görüyorsun, dedi. ‘Oyuncular başka bir ülkeye gider, başka bir müsabaka, bu Hollanda’da normaldir, Hollanda liginde bunu birçok kez görüyorsunuz.’

  • ABD’de yapılan Reggae Girlz! Jamaikalı kadın futbolu … AÇIKLANDI: Real Madrid, Pogba ya da … Everton defans oyuncusu Jonjoe Kenny, Schalke’ye kredi anlaşmasında katılıyor … Atletico Madrid’in en iyi finansal teklifi …

621 paylaşım

Conor McGregor, bu hafta sonu Nate Diaz ve Jorge Masvidal arasındaki muazzam UFC 224 maçından önce tahminini açıkladı ve eski düşmanını kozları bulmak için destekledi.

McGregor, kariyerinde zaten Diaz ile iki kez karşılaştı ve Pazar günkü siklet etkinliğinin galibine sekizgene dönüşü için meydan okumaya niyetli.

Ve 31 yaşındaki eski rakibi ile bir kavga üçlemesinin peşinde koşacağını tahmin ediyor. 

Conor McGregor, UFC 224 maçından galip çıkmak için eski rakibi Nate Diaz’a destek verdi

İrlandalı MMA Fighting’e ‘Sanırım Diaz onu yener’ dedi. 

Daha keskin bir boks deneyimi var. Bence Masvidal iyi bir çıkış yaptı, iki maç galibiyet serisi geçirdi.

‘Oyun çok unutkan, inanıyorum ki bizim sporumuz, bence Diaz’da bunu yapacak yeteri kadar var.

Sanırım daha iyi bir yerde. Bunu hesaba katmalısınız, dövüşçü ne tür bir boşluktur çünkü herkes kendi gününün en iyisidir. Sanırım Diaz onu yener. 

Başkan Donald Trump, cumartesi gecesi Madison Square Garden’daki UFC 244 ana etkinliğinin dördüncü turundan önce Jorge Masvidal, TKO aracılığıyla kanlı Nate Diaz’ı yendi.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson, kabaca isimlendirilmiş, PPV için yapılmış en kötü adamı, MMA başlık kemerine Masvidal’ın beline sararken, yaklaşık 20.000 hayran hızlı bitişi protesto ederken uludu. 

Masvidal ilk üç tura hakim oldu ve Diaz’ın gözlerinin üzerinde yüzünü kızıl bir maskeye çeviren kesikler açtı. Görevli doktor, her iki dövüşçünün de mücadelenin devam etmesi gerektiğini düşünmesine rağmen, dördüncü turdan hemen önce kavgayı durdurdu.

Jorge Masvidal, New York’ta UFC 244’te dört turda kanlı Nate Diaz’ı yendi.

Masvidal ilk üç tura hakim oldu ve Diaz’ın gözlerinin üzerinde iki ciddi kesik açtı

Kafes kenarındaki doktor Diaz’ın devam edemeyeceğine karar verdikten sonra galibiyet Masvidal’a verildi.

Dana White, daha sonra sağlık görevlileri tarafından dikildiğinde Diaz’ın gözünün resmini yayınladı.

  • Canelo Alvarez, 11. turda Sergey Kovalev’i deviriyor … ‘Conor ile konuştum ve hazırız’: Tyson Fury planları açıklıyor … Conor McGregor devrim niteliğindeki yeni ağızlık takmaya çağırdı … ‘Kovboy’a bakıyoruz Dana White, UFC’nin denediğini açıkladı …

Johnson ürettiği Baddest Mother F ***** şampiyonluk kemerini elinde tutarak, WWE temalı müziği hit olurken büyük bir alkışla dışarı çıktı. Bir UFC kartına katılan ilk başkan olan Trump, Johnson’ı alkışladı ve öfkeli erken turlar için ayakta kaldı.

Masvidal, son dövüşünde UFC rekoru kıran beş saniyelik Ben Askren KO’suna bir selam vererek, ilk zili çalıp gülümsemeden önce Diaz’a saldırdı.

Trump ve yetişkin oğulları, Masvidal kontrolü ele alıp Diaz’a vururken ayağa kalktı. Diaz’ın sağ gözünün üzerinde bir yarık vardı, Diaz’ı tekmelemeye çalışırken sırtüstü yatarken yüzü kanlıydı.

Partizan kalabalığı sırayla ‘Diaz!’ ve ‘Jorge!’ ve The Rock, en büyük saman yapımcılarına başını sallayarak taş yüzlü oturdu. Diaz iddiasını BMF olarak belirledi – eğer B en kanını temsil ediyorsa – kalabalığın yüzüne kan dökülürken ikinciyi bitirmesi için esnedi.

Doktor kavganın dördüncü bir mücadeleye girmesine izin vermedi ve 170 kiloluk maç bitmişti.

Bahçedeki tıka basa dolu ev durdu ve telefonlarını çıkardı, başkanın kafes kenarındaki koltuğunu alırken bir anlığına bakmak için boyunlarını uzattı. 

Başkan Trump, Madison Square Gardens’taki kavganın başlangıcından beri katılıyordu

Masvidal, ilk zil çaldığında Diaz’a hücum ederek dövüşün yoğunluğunu erkenden ayarladı.

Masvidal, kavgaya acımasız bir başlangıç ​​sırasında Diaz’ın gözlerinde hızla yaralar açtı

Trump gülümsedi ve hayranlara el salladı, çünkü AC / DC’nin ‘Back in Black’ 22.00’nin başlamasından kısa bir süre önce hoparlörlerin üzerinde patladı. Etkinlik. Trump karışık bir tepki aldı, ancak hiçbir şey yuhalama ve ‘Onu kilitleyin!’ Geçen hafta World Series’de aldığı ilahiler.

Trump, bir fotoğrafa poz verirken boks efsanesi Roberto Duran’a sarıldı ve UFC Başkanı Dana White ile aynı sıraya oturdu. Trump, UFC’nin milyar dolarlık bir promosyona yükselmeden önceki biçimlendirici yıllarına dayanan bir ilişki olan White ile sıkı sıkıya bağlı. 

New Jersey, UFC’yi benimseyen ilk eyaletlerden biriydi ve şirketin spor dünyasında ağır bir siklet haline gelmesine yardımcı olduğu için Trump Taj Mahal’deki White kredi kartları. White, Cumhuriyetçi Ulusal Kongre’de Trump’ın talebi üzerine konuştu ve ara sıra yemek ortakları oldular.

Masvidal acımasızdı ve rakibine onu yere sermeyi başardığında dövüldü.

Ring kenarındaki doktor, üçüncü turdan sonra Diaz’a verilen hasarı değerlendirmek için zaman ayırdı.

Trump bir takım elbise ve kırmızı kravat taktı ve oğulları Donald Jr. ve Eric, birkaç kongre Cumhuriyetçisi ve potansiyel kan sıçraması menzili dışında kalan sporcularla oturdu.

Trump Jr., White’a tweet atarak aileye ’25 yıldır bunu yaparken gördüğü en heyecan verici girişti’ dedi. Trump kardeşler, Trump hayranı Colby Covington’ı desteklemek için Ağustos ayında New Jersey’de kafes başında oturdu.

Bir suçlama soruşturmasına ara veren Trump, yalnızca izledikçe öde mücadelesinin ilk savaşının gelecek şeylerin bir işareti olmadığını umabilirdi – soldan yıkıcı bir KO.

Kevin Lee, Gregor Gillespie’yi kafasına bir sol bacak tekmesi ile devirdiğinde, diğer taraftarlar gibi koltuğundan kalktı. Gillespie kafesten sıçradı ve bir dakika kadar paspasın üzerinde hareketsizce yattı. Trump tekrarı izlerken tepki vermedi ve Gillespie nihayet gelip köşesine geldiğinde sıradan bir dövüş hayranı gibi alkışladı. Darren Till’in ‘Sweet Caroline’ walkout müziğine eşlik etmedi.

Derrick Lewis ağır sıklet maçını kazandı ve Trump’a kafesin içinden “ Beyaz Saray’da her şeyin pek iyi gitmediğini biliyorum. Bunu 2020’de tersine çevirmelisin. ‘

Doktor daha sonra devam etmemesi gerektiğine karar verdi ve böylece Masvidal’a zafer verdi.

Hollywood süperstarı Dwayne ‘The Rock’ Johnson kazandıktan sonra kemerini Masvidal’a verdi

MSG dışındaki protestocular, bir megafonun üzerine ‘Tehlike, tehlike, Beyaz Saray’da bir Faşist var’ sloganları attılar ve üzerinde ‘Trump / Pence Out Now!’ Yazılı tabelalar tuttular. Kavgalar başladığında, Trump için gözle görülür hiçbir işaret veya sürekli destek veya protesto çağrıları yoktu. 

Çitle çevrili, 4 metrelik sekizgen içine tek yumruklar avcılardan geldi. Lewis, Trump’tan bahseden tek kazanan oldu ve yaklaşık 20.000 kişilik kalabalık ona büyük ölçüde ilgisiz görünüyordu.

The Rock ve başkan, hemen hemen her maçta Garden’ı sallayan çılgınca eğlenceli bir kartı gölgede bıraktı.

Eski WWE şampiyonu, Hollywood’un en büyük gişe yıldızı ve ‘Jumanji’ bu yılın sonlarında devam edecek. Johnson ayrıca Seven Bucks Productions şirketinin emekli MMA yıldızı Mark Kerr üzerine bir biyografi üzerinde çalıştığını duyurdu. 

Kerr, şirketin emekleme döneminde art arda UFC ağır sıklet turnuvalarını kazandı ve daha sonra ciddi bağımlılık sorunları ile mücadele etti. Johnson, ‘Parçalama Makinesi’ olarak bilinen dövüşçü rolünde oynamaya hazırlanıyor.

  • Canelo Alvarez, 11. turda Sergey Kovalev’i deviriyor … ‘Conor ile konuştum ve hazırız’: Tyson Fury planları açıklıyor … Conor McGregor devrim niteliğindeki yeni ağızlık takmaya çağırdı … ‘Kovboy’a bakıyoruz Dana White, UFC’nin denediğini açıkladı …

Eski Chelsea ve Fransa defans oyuncusu Marcel Desailly, Arsene Wenger’ın Bayern Münih için en iyi hedef olarak ortaya çıktıktan sonra bir ‘cephe’ patronu olmak için çok yaşlı olduğunu söyledi.

70 yaşındaki oyuncu, Eintracht Frankfurt’a 5-1 yenilmesinin ardından Pazar günü görevden alınan Niko Kovac’ın yerini almanın ezici favorisi. 

Ancak Desailly, Wenger’ın sığınaktaki yaşama artık uygun olmadığına inanıyor. 

Bayern, Arsene Wenger’e patronu olmak için sezon sonuna kadar bir anlaşma teklif etmek istiyor

Marcel Desailly (yukarıda), 70 yaşındaki Wenger’in sığınaktaki yaşama artık uygun olmadığına inanıyor

Wenger koçu #FCBayern olmalı mı? Umutsuzca: “” Hayır, sığınakta olmamalı. Artık ona göre değil. “” # BeINUCL pic.twitter.com/UguQdcMWQB

– beIN SPORTS (@beINSPORTS_EN) 5 Kasım 2019

  • Bayern Münih, Arsene Wenger istiyor: Eski Arsenal patronu Hayır … ‘Barcelona krizdeki bir takım gibi oynuyor’: Arsene Wenger … ‘Bayern hala kalbimde ama şimdi Ajax’dayım’: Erik ten .. Hansi Flick, Bayern Münih’in orta sahasında beş yıl geçirdi ve …

893 paylaşım

Hayır, sığınakta olmamalı. Artık ona göre değil, ”dedi beIN Sport’ta.

İlk takıma ve akademiye doğru kulübün felsefesini yeniden yapılandırmak, inşa etmek için büyük olanakları var.

Ama cephe hattı olarak onu artık görmüyoruz. 70 yaşında.

Bayern Münih, bir sonraki menajeri olması için sezon sonuna kadar Wenger’e bir sözleşme teklif etmeye hazır.

Niko Kovac, Eintracht Frankfurt’ta alçaltıcı 5-1 mağlubiyetinin ardından Bayern tarafından görevden alındı.

Eski Arsenal patronu, bu hafta Bayern CEO’su Karl-Heinz Rummenigge ile görüşecek.

Bayern, Ajax’tan Erik ten Hag’ın sezon boyunca görevinden ayrılmak istemediğini ve Thomas Tuchel’in Paris Saint-Germain’de kalmak istediğini söyledikten sonra Wenger’ı ideal aday olarak tanımladı. 

Red Bull’un spor ve geliştirme bölümünün bir başka yarışmacısı Ralf Rangnick de yarış dışı kaldı. 

22 yıllık görevden sonra 2018’de Arsenal’den ayrılan Wenger, akıcı Almanca konuşuyor ve Bayern’in yetenekli eski Arsenal oyuncusu Serge Gnabry de dahil olmak üzere büyük oyuncularla başa çıkma konusunda engin deneyime sahip.

Bayern başlangıçta, Ten Hag veya Tuchel için tekrar deneyip denemeyeceklerini düşünecekleri sezonun sonuna kadar devralmasını istiyor. 

Wenger, Arsenal’den ayrıldığından beri FIFA’da teknik direktör olarak bir rol de dahil olmak üzere bir dizi iş teklifini reddetti.

Ajax patronu Erik ten Hag, Bayern Münih’in bir sonraki menajeri olabileceğine dair söylentileri yalanladı

Ralf Rangnick en önemli hedefti ancak 61 yaşındaki oyuncu boş rol için yarışamaz durumda